CENTRAL CARE 

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat je er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

Wat houdt loodgieterswerkzaamheden in?

Loodgieterswerkzaamheden variëren enorm. Loodgieterswerkzaamheden zijn vooral klussen op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water, maar ook airco en riolering. Bij Central Care Installaties verhelpen wij alles, van een verstopte WC tot een lekkende kraan. Je schakelt dan het liefst een specialist omdat je dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die je zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor je klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Onderhoudswerkzaamheden

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. Je kan bij ons een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt weet je direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wil voorkomen, bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt. Twijfel dan niet en laat een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Denk aan uzelf, wij als deskundig bedrijf kunnen u helpen te voorkomen of verhelpen.

Afspraak maken