Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat je er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

Wat houdt loodgieterswerkzaamheden in?

Loodgieterswerkzaamheden variëren enorm. Loodgieterswerkzaamheden zijn vooral klussen op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water, maar ook bijvoorbeeld airco.

Je schakelt dan het liefst een specialist omdat je dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die je zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor je klaar om het probleem te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Aanleg leidingen

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing van eerdergenoemde. Deze klussen zijn routine voor ons en dat is voor het eindresultaat wel zo veilig.

“Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor je klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.”

Central Care verzorgt o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden:

Uiteraard verhelpen wij niet alleen problemen maar zorgen wij ook dat alles vanaf moment een goed is aangesloten. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe badkamer?  Wij zorgen ervoor dat het sanitair uitstekend werkt. Ook kunnen onze specialisten leidingen verleggen of verwarmingssystemen zoals vloerverwarming aanleggen.

Werkzaamheden die wij van o.a. uitvoeren

Service van Central Care Installaties

Service staat bij Central Care hoog in het vaandel. Wij willen dat u tevreden bent over de verrichte werkzaamheden en dat de problemen zijn opgelost. Wij staan voor duurzaam en wij zorgen ervoor dat de problemen op een duurzame manier worden opgelost.

Heeft u een vraag of weet u niet of wij u met een bepaald probleem kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.