CV Ketels

Wat is uw situatie?

Central Care: De CV ketel expert bij uitstek

Hoewel iedereen het woord ‘CV ketel’ wel eens gehoord heeft, weten lang niet alle mensen wat het precies betekent. Simpel gezegd is een CV ketel (voluit: centrale verwarmingsketel) het onderdeel van een centrale verwarmingsinstallaties dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden.

Over het algemeen werkt een CV ketel op aardgas. Door middel van een brander wordt het water verwarmd in een gesloten systeem. De circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water en de ruimtetemperatuur wordt geregeld door de thermostaat.

Wilt u een nieuwe CV ketel kopen, dan bent u bij Central Care Installaties B.V. altijd aan het juiste adres. Wij verkopen enkel producten van topkwaliteit en installeren de CV ketel graag bij u thuis.

CV ketelvervanging

Naast het installeren van nieuwe ketels, zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen van oudere cv ketels. Bij de vervanging van een oude ketel geven onze specialisten altijd advies op maat over de keuze voor een nieuwe ketel.

Is het verstandig op voor een cv ketel met boiler, of voor een cv ketel zonder boiler te kiezen? Is een reguliere cv ketel passend in uw huis of is een elektrische cv ketel voor u misschien een slimmere optie. Door uw wensen en onze expertise te combineren, streven wij ernaar om samen met onze klanten altijd de optimale uitkomst te realiseren.

Is uw cv ketel toe aan onderhoud?

Al v.a. € 85,- per jaar

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van CV ketels. U kunt altijd rekenen op een geschoolde expert, met gedegen kennis van CV ketels.

U heeft de keuze om een eenmalige onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw CV ketel of u kunt ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.