Bel: 033 - 887 74 84

CV-ketels

CV-ketel merken

Central Care werkt uitsluitend met topmerken cv-ketels. Heeft u zelf geen voorkeur of twijfelt u welk merk voor u geschikt is? Laat u dan adviseren door Central Care. Wij maken voor u een offerte op maat. Onze offerte’s zijn inclusief BTW, bezorging, montage en materiaalkosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en geen verrassingen achteraf.

Nefit

Nefit, bracht als eerste ter wereld de hoogrendementketel op de markt. Met een Nefit ketel van Central Care heeft u de unieke warmtebeleving.

Bekijk series

Vaillant

Vaillant, de absolute marktleider op het gebied van topmerken cv ketels. Met een Vaillant ketel van Central Care heeft u een absolute topper in huis.

Bekijk series

Intergas

Intergas, een betrouwbaar merk binnen de topmerken van cv ketels. Met een Intergas ketel van Central Care bent u klaar voor de toekomst.

Bekijk series

Remeha

Remeha, één van de bekendste cv ketel merken in Nederland. Met een Remeha ketel van Central Care heeft u gegarandeerd jaren comfort.

Bekijk series

ATAG

ATAG, wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende cv ketel merken in Nederland. Met een ATAG ketel van Central Care is uw huis temperatuur altijd in balans.

Bekijk series

Advies & Levering

Montage & Materiaal

Service & Onderhoud