cv ketels

Bekijk ons assortiment aan cv ketels

Voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Het is echter niet meer dan logisch dat u de installatie van uw nieuwe ketel ook uit wil besteden. Daarom kunt u bij ons een cv-ketel kopen inclusief installatie door onze experts. 

bekijk assortiment

Is uw cv ketel toe aan onderhoud?

Al v.a. € 85,- euro per jaar 

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van CV ketels. U kunt altijd rekenen op een geschoolde expert, met gedegen kennis van CV ketels. 

 

Onderhoud cv ketels

Central Care Installaties B.V.: de Cv-ketel expert bij uitstek

Hoewel iedereen het woord ‘Cv-ketel’ wel eens gehoord heeft, weten lang niet alle mensen wat het precies betekent. Simpel gezegd is een cv-ketel (voluit: centrale verwarmingsketel) het onderdeel van een centrale verwarmingsinstallaties dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Over het algemeen werkt een cv ketel op aardgas. Door middel van een brander wordt het water verwarmd in een gesloten systeem. De circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water en de ruimtetemperatuur wordt geregeld door de thermostaat. Wilt u een nieuwe Cv ketel kopen, dan bent u bij Central Care Installaties B.V. altijd aan het juiste adres. Wij verkopen enkel producten van topkwaliteit en installeren de Cv-ketel graag bij u thuis.

afspraak maken

Cv-ketelvervanging

Naast het installeren van nieuwe ketels, zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen van oudere cv ketels. Bij de vervanging van een oude ketel geven onze specialisten altijd advies op maat over de keuze voor een nieuwe ketel. Is het verstandig op voor een cv ketel met boiler, of voor een cv ketel zonder boiler te kiezen? Is een reguliere cv ketel passend in uw huis of is een elektrische cv-ketel voor u misschien een slimmere optie. Door uw wensen en onze expertise te combineren, streven wij ernaar om samen met onze klanten altijd de optimale uitkomst te realiseren.

CV ketel kopen

contact opnemen

Voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Het is echter niet meer dan logisch dat u de installatie van uw nieuwe ketel ook uit wil besteden. Daarom kunt u bij ons een cv-ketel kopen inclusief installatie door onze experts. Makkelijk en voordelig, alles onder één prijs. De zorg voor de installatie neemt Central Care Installaties B.V. uit Amersfoort u graag uit handen. Benieuwd wat Central Care Installaties B.V. voor u zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Bellen kan naar 033 – 887 74 84 en mailen kan naar info@centralcare-installaties.nl. Wij komen altijd snel bij je langs!

beKIJK HET HELE ASSORTIMENT

ASSORTIMENT cv ketels

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer