Airconditioning

Aanbod airconditioning

Bekijk ons assortiment aan airconditioning

Wanneer je denkt aan airconditioning, is verkoeling waar je aan denk! Welke airconditioning past bij mijn situatie en welke producten zijn er? Bekijk ons assortiment online en vraag een offerte op maat op. 

bekijk assortiment

Is uw airconditioning toe aan onderhoud?

€ 112,- euro per jaar 

Wij controleren op de werking van het apparaat, de filters en isolatie. Daarnaast dragen wij zorg voor de reiniging en inspectie van zowel de airco binnen als de buiten-unit.

Onderhoud airconditioning

Waarom zou ik een airconditioning aanschaffen?

Airconditioning is een prettig product, dat zorgt voor een aangenaam comfort in huis. Dit geldt niet alleen voor behaaglijke warmte, maar ook voor koelte in de zomermaanden. Daarnaast zorgt het voor een goede ventilatie. Met keuze uit toonaangevende merken en vakkundige installatie, voor een probleemloos gebruik. Een investering, waar je lang plezier van kan hebben. Geniet jaar in jaar uit van het comfort.

afspraak maken

Hoe werkt airconditioning?

Als we het hebben over airconditioning is de keuze enorm. De werking ervan, hangt af per model. De lucht wordt aangezogen, aan de binnenzijde gefilterd en opnieuw uitgeblazen. Elke airconditioning is in te stellen naar eigen wens voor een optimaal comfort.

Voordelen van een airco

  • Het hele jaar een aangenaam binnenklimaat
  • Comfort in huis
  • Lagere CO2 uitstoot
  • Relatief lage investering
  • Gereinigde lucht door filtersysteem
  • Snelle installatie

Onderhoud van airconditioning

contact opnemen

Heb je interesse gekregen in de airconditioning onderhoud dienstverlening van Central Care Installaties B.V. ? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bellen kan naar 033 – 887 74 84 en mailen kan naar info@centralcare-installaties.nl. Wij komen altijd vlot bij je langs!

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer