Over ons

Het bedrijf Central Care Installaties

Central Care installaties is opgericht in september 2013 door John Aartsen. John is al sinds zijn 16e bezig in de installatie techniek en heeft in de loop der jaren verschillende expertise opgebouwd. Inmiddels heeft hij in 2019 een geheel team tot zijn beschikking.

De missie van Central Care installaties

Verwarming, service onderhoud aan ketels, airconditioning, warmtepompen en vloerverwarming Central Care installaties is van alle markten thuis. De missie van Central care installaties is een duurzaam bedrijf te zijn, waarbij mensen met reparaties, onderhoud of installaties van cv-ketel, vloerverwarming en airconditioning op een duurzame manier geholpen worden. Dit alles draagt bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

" Wij helpen graag, ons werk is onze passie!"

Onze klanten

Onze klanten aantallen lopen nu al een aantal jaar rond de 2500 per jaar. Dit aantal zal aankomende jaren alleen nog maar toenemen, met name in de nieuwe ontwikkelingen van het verduurzamen bij woningen. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de vraag toeneemt naar duurzame installaties.

Een van de vele voorbeelden hiervan zijn: een nieuwe ventilatie box , vloerverwarming pomp tot aan een warmte pomp. Wij helpen iedere klant of u nu al bij ons bekend bent of dat u nieuw bent, bij ons bent u van harte welkom.

Het team

Er rijden inmiddels 3 bussen rond, met een geheel Central Care team. Een leuk en enthousiast team dat garant staat voor het leveren van kwaliteit.