Over ons

Het bedrijf Central Care Installaties

Central Care installaties is opgericht in september 2013 door John Aartsen. John is al sinds zijn 16e bezig in de installatie techniek en heeft in de loop der jaren verschillende expertise opgebouwd. Inmiddels heeft hij in 2019 een geheel team tot zijn beschikking.

De missie van Central Care installaties

Verwarming, service onderhoud aan ketels, airconditioning, warmtepompen en vloerverwarming Central Care installaties is van alle markten thuis. De missie van Central care installaties is een duurzaam bedrijf te zijn, waarbij mensen met reparaties, onderhoud of installaties van cv-ketel, vloerverwarming en airconditioning op een duurzame manier geholpen worden. Dit alles draagt bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Onze klanten

Onze klanten aantallen lopen nu al een aantal jaar rond de 2500 per jaar. Dit aantal zal aankomende jaren alleen nog maar toenemen, met name in de nieuwe ontwikkelingen van het verduurzamen bij woningen. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de vraag toeneemt naar duurzame installaties. Een van de vele voorbeelden hiervan zijn: een nieuwe ventilatie box , vloerverwarming pomp tot aan een warmte pomp. Wij helpen iedere klant of u nu al bij ons bekend bent of dat u nieuw bent, bij ons bent u van harte welkom.

CV Ketel kopen 

De cv ketels van Intergas zijn al diverse keren tot beste van Nederland benoemd door de consumentenbond. Bij Central Care krijgt u persoonlijk advies over welke cv ketel het best bij uw thuis past.

Bekijk cv ketels

Airconditioning kopen

Airconditioning is een prettig product, dat zorgt voor een aangenaam comfort in huis. Dit geldt niet alleen voor behaaglijke warmte, maar ook voor koelte in de zomermaanden. Daarnaast zorgt het voor een goede ventilatie.

Bekijk airconditioning

Warmtepomp kopen

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt.
Met die warmte kan uw woning verwarmd worden, maar ook gekoeld. 

Bekijk warmtepompen