WARMTEPOMP

Bekijk ons assortiment aan warmtepompen

Een warm huis zónder aardgas: dat kan duurzaam met een warmtepomp. Wij hebben een groot assortiment aan warmtepompen en met deze elektrische verwarming wordt jouw klimaatimpact kleiner.

bekijk assortiment

Is uw warmtepomp toe aan onderhoud?

€ 85,- euro per jaar 

Wij controleren op de werking van het apparaat, de filters en isolatie. Daarnaast dragen wij zorg voor de reiniging en inspectie van zowel de airco binnen als de buiten-unit.

Onderhoud warmtepomp

Duurzame energie van Central Care Installaties B.V.

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door warmtepompen te plaatsen. Een warmtepomp werkt op elektriciteit (er zijn er ook op bijvoorbeeld aardgas, maar daar hebben we het hier nu niet over). Een warmtepomp haalt ‘gratis’ energie uit de omgeving, energie welke hernieuwbaar is.

“Een warmtepomp van Central Care Installaties B.V. is tot 5 keer zo zuinig dan dat

een elektrische cv-ketel zou zijn.”

Voor elke kW elektriciteit die een warmtepomp verbruikt, produceert hij gemiddeld 4kW aan warmte. Dat komt neer op een rendement van 400 procent! Indien een warmtepomp wordt gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen, dan ligt een energieneutrale, zelfvoorzienende woning binnen handbereik. Daarbij kunnen zowel particulieren als bedrijven die van warmtepompen gebruik maken vaak profiteren van subsidies en een aantrekkelijk belastingvoordeel

afspraak maken

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Met die warmte kan uw woning verwarmd worden, maar ook gekoeld. Daarbij kan een warmtepomp uw woning van warm water voorzien. Omdat de buitenlucht een onuitputtelijke energiebron is die u niets kost, en er alleen elektriciteit nodig is om de warmtepomp te laten werken, hoeft u helemaal geen gas meer te verbruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

De voordelen van een warmtepomp

contact opnemen
  • Prettig binnenklimaat
  • Een besparing op de energierekening
  • Relatief lage investering
  • Snelle installatie
  • Alleen de topmerken worden gebruikt
  • Central Care Installaties B.V. zorgt ervoor dat uw huis bijdraagt aan een duurzame wereld

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer