Warmtepompen

Wat is uw situatie?

Duurzame energie van Central Care Installaties B.V.

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door warmtepompen te plaatsen. Een warmtepomp werkt op elektriciteit (er zijn er ook op bijvoorbeeld aardgas, maar daar hebben we het hier nu niet over). Een warmtepomp haalt ‘gratis’ energie uit de omgeving, energie welke hernieuwbaar is.

“Een warmtepomp van Central Care Installaties B.V. is tot 5 keer zo zuinig dan dat een elektrische cv-ketel zou zijn.”

Voor elke kW elektriciteit die een warmtepomp verbruikt, produceert hij gemiddeld 4kW aan warmte. Dat komt neer op een rendement van 400 procent! Indien een warmtepomp wordt gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen, dan ligt een energieneutrale, zelfvoorzienende woning binnen handbereik. Daarbij kunnen zowel particulieren als bedrijven die van warmtepompen gebruik maken vaak profiteren van subsidies en een aantrekkelijk belastingvoordeel

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Met die warmte kan uw woning verwarmd worden, maar ook gekoeld. Daarbij kan een warmtepomp uw woning van warm water voorzien.

Omdat de buitenlucht een onuitputtelijke energiebron is die u niets kost, en er alleen elektriciteit nodig is om de warmtepomp te laten werken, hoeft u helemaal geen gas meer te verbruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

De voordelen van een warmtepomp

Is uw warmtepomp toe aan onderhoud?

€ 90,- per jaar

Wij controleren op de werking van het apparaat, de filters en isolatie. Daarnaast dragen wij zorg voor de reiniging en inspectie van zowel de airco binnen als de buiten-unit.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over het onderhoudsabonnement voor warmtepompen.

Een greep uit onze warmtepompen

Remeha-Elga-Ace-Hybrid
Remeha Elga Ace Hybrid

Bekijk product
Vraag offerte aan

ATAG-Energion-M-Hybrid
ATAG Energion M Hybrid

Bekijk product
Vraag offerte aan

Direct een offerte ontvangen voor een nieuwe warmtepomp?