Hybride warmtepomp

Aanbod Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp werking

We horen het u bijna denken: ‘wat is een hybride warmtepomp precies?’ Eigenlijk is het een manier om duurzaam met minder gas het huis te verwarmen. Een hybride warmtepomp is namelijk een warmtepomp die samenwerkt met uw reguliere gas cv-ketel.  Een hybride warmtepomp beschikt over een binnen- en een buitenunit. De binnen-unit is een kastje dat naast de cv-ketel komt te hangen. De buitenunit van de warmtepomp staat in de buitenlucht. Daar wordt energie aan de buitenlucht onttrokken. Het werkende deel van de warmtepomp brengt deze energie naar een hoger temperatuurniveau, zodat de warmte gebruikt kan worden in uw centrale verwarmingssysteem.

AFSPRAAK MAKEN

De hybride verwarmingsketel, wat kost het?

Uiteraard bent u ook benieuwd naar de hybride cv-ketel prijs. De overstap naar duurzame energie kan namelijk best ingrijpend zijn. De hybride warmtepomp is een manier om het gasverbruik te verminderen en dit is echt een investering voor de lange termijn. De aanschafkosten van een warmtepomp hybride variëren, echter kunnen wij u daar goed in adviseren.

Hybride warmtepomp met cv-ketel van Central Care Installaties

Bij Central Care Installaties weten wij als geen ander dat een hybride warmtepomp met Cv-ketel een hele investering is. U woning moet aan verschillende voorwaarden voldoen voor wij u aanraden om de optie voor een hybride warmtepomp te overwegen. Als specialist op het gebied van verwarming bekijken wij graag met u de mogelijkheden. Mocht uw woning/verwarmingssysteem er nog niet klaar voor zijn of is de investering nu nog te groot, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een cv-ketel. Benieuwd wat Central Care voor u zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT

Onderhoud van warmtepompen

meer informatie

Heb je interesse gekregen in de onderhoud van hybride warmtepompen van Central Care Installaties? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bellen kan naar 033 – 887 74 84 en mailen kan naar info@centralcare-installaties.nl. Wij komen altijd vlot bij je langs!

ATAG Energion M Hybrid Warmtepomp

koop nu bekijk montage opties

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer