Warmtepomp

onderhoud

Neem contact op

Heb je een warmtepomp in huis? Of denk je erover na om een warmtepomp te laten installeren of aan te schaffen? Dan wil je uiteraard weten wat de kosten aan onderhoud zijn en hoe zit met de service en inspectie van een warmtepomp. Bij Central Care Installaties bieden wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt, zodat de levensduur van de apparatuur wordt verlengt.

WARMTEPOMP onderhoud

€85,- euro per jaar

Werkzaamheden tijdens jaarlijkse onderhoudsbeurt

  •  Wij controleren het waterniveau en zullen deze indien nodig bijvullen. Controle waterniveau.
  • Wij controleren op lekkages en waterzijdige aansluitingen.
  • Controle regel- en beveiligingsapparatuur en reiniging onderdelen m.b.t. het condenswater.
  • Controle en meting parameters en het reiniging van het verwarmingssysteem.
Ja, ik wil dit abonnement!
CENTRAL CARE

Dienstverlening van kwaliteit: een waterpomp-onderhoudsbeurt

Bij ons kunt u altijd rekenen op kwalitatieve werkzaamheden. Wij sturen altijd een ervaren monteur en zorgen ervoor dat uw waterpomp goed blijft werken. Oog voor detail en zorgvuldigheid typeren de werkwijze van Central Care Installaties. Interesse? Bel ons dan snel!

NEem contact op

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer