Bel: 033 - 887 74 84

Vloerverwarming Amersfoort

Wil je vloerverwarming in Amersfoort laten leggen? Of je nu woont in de Stadskern, het Soesterkwartier of Zonnenhof: Central Care komt op locatie om vloerverwarming te leggen. Wij zorgen ervoor dat je goed geleide warmte in huis hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Central Care: een ware vloerverwarming specialist Amersfoort

Wil je vloerverwarming laten leggen in Amersfoort door een echte specialist? Op Central Care kun je rekenen. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor het beste resultaat. Want hoe gaan wij te werk? Allereerst komen we langs om de klus te bekijken. Op die manier kunnen wij nauwkeurig vaststellen hoe we aan het werk gaan. We luisteren goed: alles wordt in samenspraak gedaan. Vervolgens ontvang je een heldere (en vrijblijvende!) offerte. Is deze akkoord? Dan zorgen wij er binnen no time voor dat je heerlijke vloerverwarming thuis hebt.

Vloerverwarming Amersfoort van kwaliteit

Juist door onze jarenlange ervaring leveren wij ontzettend goede kwaliteit. De materialen worden met zorg geselecteerd en de installatieprocessen zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Op die manier weet je zeker dat je zeer goede vloerverwarming krijgt. Daar staan we voor in bij Central Care!

Interesse in vloerverwarming Amersfoort? Wij regelen het!

Wil je vloerverwarming laten frezen in Amersfoort? Wij regelen het voor je. Dit doen we altijd op maat. Neem contact met ons op; dan kunnen we een afspraak inplannen! Voor het stellen van vragen kun je ons uiteraard ook altijd bereiken. Wie weet tot snel!

Offerte aanvragen voor uw woning?

Vul dan onderstaand formulier in


Welk type woning heeft u?


Wat is uw vloeroppervlakte?