Verwarming

De juiste verwarming voor een warm en aangenaam huis

Contact opnemen
Central Care Installaties

Nooit meer in de kou

Verschillende verwarmingsmogelijkheden maken het overal in huis lekker warm en aangenaam.

Een fijn binnenklimaat is essentieel voor een fijn leven. Bij warmte helpt een airco je hierbij. Bij kou of een kil gevoel juist een verwarming. Door de juiste verwarmingsoptie te kiezen voor jouw wensen ben je verzekerd van een aangenaam klimaat. Niet alleen in je woning, maar ook op kantoor, in je garage of in een caravan. Zo blijft het overal waar jij bent aangenaam vertoeven, ook tijdens koude dagen! Kies je voor een warmtepomp of een airco die verwarmt?

Soorten verwarming

Tegenwoordig zijn er veel verschillende verwarming soorten om uit te kiezen. Natuurlijk is het belangrijk dat een goede verwarming jouw woning daadwerkelijk verwarmd. Al mag de verwarming er wel degelijk mooi uit zien en passen bij de rest van de inrichting. Daarom leggen wij je meer uit voor de verwarming soorten en over wat een verwarmingsspecialist voor je kan betekenen.

Wat voor een verwarming kies je?

Zoals hierboven al genoemd zijn er ontzettend veel soorten verwarmingen waar je uit kunt kiezen. Deze soorten bestaan bijvoorbeeld uit de meer standaard horizontale verwarming of de wat minder standaard verticale verwarming. De verticale verwarming is een goede optie voor wanneer je niet zoveel ruimte heeft om een verwarming te bevestigen. Veelal kom je dit soort verwarmingen tegen in bijvoorbeeld de badkamer. Er zijn ook verwarmingen die direct aan de muur bevestigd worden, zodat er geen extra ruimte meer over is. Welke je kiest is geheel afhankelijk van uw wensen voor uw verwarming woning.

Het mooie is dat dit enorm veel rendement oplevert. Doordat de airco zelf geen warmte maakt, maar deze warme lucht alleen maar hoeft te verplaatsen, is airco verwarming een heel energiezuinige manier om het huis te verwarmen. En dat kan je ook flink wat besparing op de energiekosten opleveren.

Het stoken met een airco heeft dus ook nog eens voor grote financiële voordelen: het is veel goedkoper dan het verwarmen met een cv-ketel op gas. Dat komt doordat het rendement wanneer u ene airco gebruikt om het huis verwarmt kan oplopen tot wel 400%, omdat de airco de lucht alleen maar hoeft te verplaatsen. Een ketel komt niet verder van zo’n 96%. Het is dus een mooi goedkoop en duurzaam alternatief voor traditioneel stoken met een CV-ketel.

De verwarmingsspecialist

Een verwarmingsspecialist kan je helpen bij het maken van uw keuze voor een
verwarming. De specialist weet namelijk wat de beste plek in jouw woning is om
de verwarming te plaatsen. Hierdoor ben je verzekerd dat de verwarming altijd
optimaal de woning verwarmt. Het zou zonde zijn als jouw verwarming, warmte
verliest, omdat die op een onhandige plek is opgehangen. De specialist van
Central Care helpt ook met het uitkiezen van een verwarming die mooi in jouw
woning past.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen