CV ketel onderhoud

Neem contact op
EENMALIG ONDERHOUD
€85,00
Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt
Aanvragen
Service+ abonnement
€ 105,00
Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt
Jaarlijks onderhoud aan cv-installatie en/of geiser of boiler
Storing voor 10.00 uur gemeld, dezelfde dag geholpen
Arbeidsloon bij reparatie
Aanvragen
CV ALL-IN
€ 165,00
Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt
Jaarlijks onderhoud aan cv-installatie en/of geiser of boiler
Storing voor 10.00 uur gemeld, dezelfde dag geholpen
Arbeidsloon bij reparatie
Materiaalkosten bij reparaties
alleen af te sluiten bij nieuwe ketels welke geplaatst zijn door Central Care Installaties.
Aanvragen

Onderhoud cv ketels

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

Vernieuwend

Het is mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op wand- en/of vloerverwarming. De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.

Advies op maat

Voor ieder huishuiden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor.

Onderhoud CV ketel door echte experts

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van CV ketels. U kunt altijd rekenen op een geschoolde expert, met gedegen kennis van CV ketels. Bij ons staat kwaliteit van dienstverlening voorop. Dat betekent dat u voor een zeer schappelijke prijs de beste service krijgt.

CENTRAL CARE

CV ketel onderhoud nodig? Wij staan voor u klaar!

Onderhoud CV ketel laten doen door Central Care Installaties? Dat kan. Wij zijn altijd snel op locatie en zorgen ervoor dat uw CV installatie keurig blijft werken. Maak vooral een afspraak met een van onze monteurs. Is er bij u sprake van een urgente situatie? Dan kunt u ook altijd de storingslijn bellen: 033 – 887 74 84. Wij zijn altijd snel op locatie om u te helpen.

NEem contact op

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer