CENTRAL CARE

financieringsaanvraag

Neem contact op

Je verwarmingstoestel financieren op een transparante en betrouwbare manier

De aanschaf van een verwarmingstoestel is vaak een grote investering. Niet iedereen heeft hier direct geld voor over of beschikbaar. Natuurlijk wil je er wel warm bijzitten. Met ATAG Comfort Lease is het mogelijk om direct te genieten van comfortabele warmte, zonder dat je hiervoor direct hoeft te betalen. Het bedrag omvat de aanschaf en installatie van een verwarmingstoestel. 

ATAG Comfort Lease maakt het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden je verwarmingstoestel in maandtermijnen te betalen op basis van een looptijd van 10 jaar.

Bereken direct

Wil jij graag een financieringsaanvraag doen voor bijvoorbeeld een cv installatie? Dat kan! Onderstaand kunt u een proefberekening maken van wat u maandelijks gaat betalen. 

CENTRAL CARE

Onderhoud CV ketel door echte experts

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van CV ketels. U kunt altijd rekenen op een geschoolde expert, met gedegen kennis van CV ketels. Bij ons staat kwaliteit van dienstverlening voorop. Dat betekent dat u voor een zeer schappelijke prijs de beste service krijgt.

NEem contact op

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer