Vloerverwarming

offerte aanvragen

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming kun je vergelijken met een grote radiator. Hierdoor loopt continu warmwater van maximaal 55 graden waardoor de vloer/ruimte gelijkmatig opgewarmd wordt. Hierdoor creëer je een aangenaam klimaat, maar vaak veel te duur in gebruik door dat de vloerverwarmingspomp continu door draait trekt dit enorm veel stroom en brengt dit hoge kosten met zich mee. Door u huidige vloerverwarmingspomp te vervangen voor een energie zuinige A – Label pomp kunt u dit reduceren tot wel 80%.

afspraak maken

Vloerverwarming realiseren

Dankzij onze frees-machines zijn wij in staat stofvrij te frezen. Ook kunnen wij frezen in bestaande tegelvloeren. Daarvoor gebruiken wij een speciale 380-volt machine, waarmee wij uw huis van vloerverwarming kunnen voorzien.

Energiezuinige pomp

Met een energiezuinige A – Label vloerverwarming pomp kunt u wel tot 80 % van u energie verbruik besparen in vergelijking met u huidige vloerverwarmingspomp. Wij adviseren dan ook altijd u huidig vloerverwarming pomp te vervangen door een energiezuinige A-Label pomp. Wij werken dan ook vaak met de vloerverwarmingspomp van Grundfos ALPHA2.

Met de nieuwe ALPHA2 hoeft u zich geen zorgen meer te maken over pompinstellingen. De pomp installeren en deze op de fabrieksinstelling AUTOADAPT laten staan. Hierdoor wordt het energieverbruik zoveel mogelijk gereduceerd, de nieuwe ALPHA2 zal automatisch het verwarmingssysteem analyseren, de optimale instelling vinden en haar werking aanpassen naar een zo efficiënt mogelijke werking.

Vloerverwarming pomp vervangen?

contact opnemen

Is uw vloerverwarming pomp toe aan vervanging? Uw vloerverwarming pomp vervangen voor een nieuwe A-label versie zorgt voor meer energiebesparing en dus minder hoge kosten. U kunt een vloerverwarming pomp het beste door een gespecialiseerd bedrijf laten vervangen. 

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer