Bel: 033 - 887 74 84

Mechanische ventilatie

Laat uw mechanische ventilatie kanalen schoonmaken

Schone en frisse lucht is erg belangrijk. Hierdoor is een goede ventilatie essentieel. Net zo belangrijk is goed onderhoud aan deze mechanische ventilatie. Door het ventilatiesysteem goed te laten onderhouden voorkomt u vervelende problemen zoals schimmel en stank. Daarnaast zou een systeem dat veel geluid maakt ook een teken kunnen zijn van achterstallig onderhoud. Heeft u last van deze klachten? Maak dan een afspraak met een van onze monteurs. Wij helpen u graag met professioneel onderhoud!

Met een goedwerkende Mechanische ventilatie bent u gegarandeerd verzekerd van een gezonde binnen klimaat. Door middel van het ventileren van u woning creëert u Schone en frisse lucht hierdoor ver komt u onaangename luchtjes en schimmel.

Met mechanische ventilatie bent u altijd zeker van schone, gezonde lucht in huis.

Onder andere in de keuken en badkamer zorgt de MV-box ervoor dat vervuilde lucht wordt afgevoerd. De mechanische ventilatie box kan door het compacte formaat eenvoudig op allerlei plekken worden gemonteerd. Daarnaast laten de ventilatieroosters, en natuurlijk uw open ramen de frisse buitenlucht binnen.

Besparing met een nieuwe mechanisch ventilatie box

Deze mechanische ventilator maakt gebruik van vernieuwende technieken en werkt energiezuinig én kostenbesparend: de Itho CVE ECO MV-box levert een forse besparing op de stroomkosten tot wel 80%.

Bovendien werkt het ook nog eens energiezuinig en kostenbesparend. Door de gelijkstroommotoren verdient deze mechanische ventilatie box zichzelf terug.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!