CENTRAL CARE

Mechanische ventilatie box

Neem contact op

Wat is een mechanische ventilatie box?

Een mechanische ventilatie box is een systeem dat de luchttoevoer en –afvoer regelt. Er is een gecontroleerde toevoer van verse buitenlucht dat via een ventilator door de woning wordt gecirculeerd. U bent verzekerd van zuivere lucht in uw huis door een ventilatie box.

Wat is mechanische ventilatie?

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar wat is mechanische ventilatie? Al jarenlang worden onze huizen goed geïsoleerd, om toch frisse lucht binnen te krijgen is mechanische ventilatie ontwikkeld. Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat de vervuilde buitenlucht wordt omgezet in frisse lucht via de ventilatieroosters en klepramen.

Waarom een mechanische ventilatie box aanschaffen?

Het is van belang om je huis voldoende te ventileren om schimmel- en vochtproblemen te voorkomen, de ventilatie box helpt je hierbij. Daarnaast voorkom je gezondheidsklachten. Door middel van mechanische ventilatie ben je niet meer afhankelijk van de natuurlijke luchtstroom en kunt u op een gecontroleerde manier zorgen voor ventilatie. Met de nieuwe mechanische ventilatie box bent u niet alleen verzekerd van schone en gezonde lucht, maar ook van kostenbesparing. Een ventilatie box biedt veel mogelijkheden.

Besparing

De mechanische ventilator van Central Care maakt gebruik van vernieuwende technieken en hierdoor werkt de ventilatie box energiezuinig, maar ook kostenbesparend. De mechanische ventilator levert een forse besparing op de stroomkosten. Door de gelijkstroommotoren verdient deze mechanische ventilatie box zichzelf terug.

NEem contact op

Voordelen van een mechanische ventilatiebox

Lees de laatste blogs

Verwarmen met airco: Hoe werkt het?

Wat veel mensen niet weten is dat een airco multifunctioneel is! Het helpt dus niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar biedt ook warmte in de winter. Toch zijn weinig mensen hiervan op de hoogte en hoe werkt het eigenlijk?

Lees meer

Kan je zelf een airco installeren?

Het is erg warm en je wilt graag een airco laten installeren! Gelukkig is er een mogelijkheid tot het zelf installeren van een airco! Maar hoe doe je dit? En heb je hier speciaal gereedschap voor nodig?

Lees meer

CW-waarde bij CV-ketels: Wat houdt het in?

Zodra je een cv-ketel aanschaft moet de ketel een bepaalde hoeveelheid warm water kunnen leveren die past bij jouw behoefte. Daarvoor is de CW-waarde! Maar wat houdt de cw-waarde precies in?

Lees meer