Bel: 033 - 887 74 84

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

Wat houdt loodgieterswerkzaamheden in?

Loodgieterswerkzaamheden variëren enorm. Loodgieterswerkzaamheden zijn vooral klussen op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water, maar ook airco en riolering. Bij Central Care installaties verhelpen wij alles, tot een kraan die niet drupt.

U schakelt dan het liefst een specialist omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Aanleg

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing van eerdergenoemde. Deze klussen zijn routine voor ons en dat is voor het eindresultaat wel zo veilig.

Onderhoud

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wil voorkomen, bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt. Twijfel dan niet en laat een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Denk aan uzelf, wij als deskundig bedrijf kunnen u helpen te voorkomen of verhelpen.

“Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.”

Service van Central Care

Service staat bij Central Care hoog in het vaandel. Wij willen dat u tevreden bent over de verrichte werkzaamheden en dat de problemen zijn opgelost. Wij staan voor duurzaam en wij zorgen ervoor dat de problemen op een duurzame manier worden opgelost.

Central Care installaties verzorgt o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden

Uiteraard verhelpen wij niet alleen problemen maar zorgen wij ook dat alles vanaf moment een goed is aangesloten. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer? Wij zorgen ervoor dat het sanitair uitstekend werkt. Ook kunnen onze specialisten leidingen verleggen of verwarmingssystemen zoals vloerverwarming aanleggen.

Werkzaamheden die wij van Central Care o.a. uitvoeren

· Verhelpen van lekkages, verstoppingen en storingen;

· Het aanleggen en onderhouden van verwarming of koelsystemen;

· Onderhouden en repareren van leidingen;

· Het bestrijden van vocht;

· En nog veel meer;

Vragen over onze loodgieterswerkzaamheden?

Heeft u een vraag of weet u niet of wij u met een bepaald probleem kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via 033 887 7484 of mail naar info@centralcare-installaties.nl. Ons specialistische team staat graag voor u klaar.

Maak een afspraak