Bel: 033 - 887 74 84

Airconditioning onderhoud

Airconditioning onderhoud voor particulieren en bedrijven

Wanneer de dagen wat warmer worden, is het belang van een airconditioning best groot. Zeker voor bedrijven: het is simpelweg arbotechnisch niet netjes om werknemers in de hitte te laten werken. Maar wat nu als de airco het niet goed lijkt te doen? Of wat als de airconditioning moet worden bijgevuld? Voor alle vormen van airco onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij regelen het goed en snel.

Simpelweg airco bijvullen of een airconditioning onderhoudscontract? Het kan allemaal!

Natuurlijk kunnen wij u helpen met spoedklussen. Moet de airco worden bijgevuld bijvoorbeeld? Wij staan direct op de stoep. Wilt u meer zekerheid over de werkzaamheid van uw airco installatie? Dan is een onderhoudscontract bij ons een goede optie. Wij komen dan regelmatig langs om te kijken of alles nog netjes werkt!

Contact opnemen

Dienstverlening van kwaliteit: een grondige airco onderhoudsbeurt

Bij ons kunt u altijd rekenen op kwalitatieve werkzaamheden. Wij sturen altijd een ervaren monteur en zorgen ervoor dat uw airco goed blijft werken. Oog voor detail en zorgvuldigheid typeren de werkwijze van Central Care Installaties. Interesse? Bel ons dan snel!

Airconditioning onderhoud laten doen? Kies voor Central Care Installaties

Heeft u interesse gekregen in de airconditioning onderhoud dienstverlening van Central Care Installaties? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bellen kan naar 033 – 887 74 84 en mailen kan naar info@centralcare-installaties.nl. Wij komen altijd vlot bij u langs!

Contact opnemen